top of page
Céline Royakkers

Psychotherapie voor jongeren en adolescenten

Gezinsbegeleiding

EMDR therapie

Céline °1994

Ieder van ons leeft als het ware een bijzonder boek. Elk verhaal kent mooie, leerrijke, uitdagende hoofdstukken, maar soms loopt het verhaal spaak. Het kan helpend zijn om je verhaal te delen en samen antwoorden te zoeken op een aantal vragen waarmee we aan de slag gaan…

Welk blad raakte verkreukeld? Welke alinea van jouw levensverhaal begrijp je niet helemaal? Heeft je personage een heftige gebeurtenis doorgemaakt of weet hij of zij niet meer hoe de pagina om te draaien en aan een volgend hoofdstuk te beginnen?

Via gesprekken, oefeningen, ervaringen die bij jouw uniek verhaal passen, tracht ik samen met jou terug in de pen van je leven te kruipen. Met vertrouwen en verbinding als basis, zoeken we samen welke personages hierbij belangrijk zijn, met als belangrijkste uitgangspunt; jij als auteur van jouw verhaal. Met een open houding verwelkom ik je graag voor een psychotherapeutische begeleiding op maat van jouw vraag.

Tarieven:

Het tarief van een individuele sessie bedraagt 60 euro voor 60 min.

Het tarief van een gezinsgesprek of een oudersessie bedraagt 90 euro voor 90 min.

Wie ben ik? 

In 2016 studeerde ik af als kinder- en jongerenwelzijnswerker aan de Sociale Hogeschool in Heverlee. Zowel in binnen- en buitenland deed ik ervaring op in het werken met jongeren in een moeilijke situatie. Zo mocht ik ontdekken hoe we samen met onze jongeren, hun ouders, zorgfiguren en ruimere omgeving het pad van veerkracht kunnen bewandelen. Ik ben gespecialiseerd in complexe gezinsdynamieken (opvoedingsuitdagingen, familiale conflicten, nieuw-samengestelde gezinnen, kinderen in de knel bij scheiding, kind-eigen problematieken, gedragsproblemen, problemen vanuit gezin van herkomst, culturele uitdagingen, identiteitsvragen, relationele moeilijkheden etc). 

 

Geïnspireerd door mijn passie om met jongeren, gezinnen en hun context te werken, gecombineerd met mijn bijzondere interesse voor wat mensen drijft en hoe mensen omgaan met uitdagingen, ben ik me gaan vormen in de interactionele vorm van psychotherapie. Een therapiestroming waarbij we vanuit een brede waaier van methodieken en kaders op jouw maat aan de slag gaan. We zoeken samen naar wat nodig is om terug in je kracht te komen, laagdrempelig, met warme betrokkenheid en met respect voor jouw unieke verhaal.

Céline Royakkers

Integratieve Psychotherapeut 

Gezinsbegeleider

EMDR practitioner Europe 

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (VVTIV)

Contactgegevens: 0494 31 56 74  – royakkersceline@gmail.com 

"If you think you’re too small to make a difference, try sleeping with a mosquito”
Dalai Lama

bottom of page