Maandagen

16:30

WORKSHOPS COMMUNICATIE 

 

 

Slechts één op drie werknemers is vandaag nog gelukkig op het werk.Dat betekent dat twee derde dat niet is.  66 % dus ! Niet bepaald een topscore.  Er komt veel op onze schouders terecht en we weten soms niet hoe we dit allemaal moeten dragen. 

 

Becks & Becks Matchmakers leren je hoe je die druk het hoofd kan bieden.

 

Tijdens onze workshops leer je vaardigheden om zelfverzekerder en assertiever voor de dag te komen én veel gelukkiger te zijn.  Je leert efficiënt en fijn samenwerken met je collega’s en je leert thuis beter communiceren.

 

 

 

KOM OP VOOR JEZELF 

 

Hoe sta je zelfzeker in het leven? Wat is het verschil tussen assertief en dominant communiceren? Hoe breng je een boodschap duidelijk over, persoonlijk, telefonisch, in een online meeting... ?  Ben je je bewust van hetgeen je uitstraalt en hoe je non-verbaal communiceert? Dit heeft allemaal invloed op je relaties, sollicitatiegesprekken, meetings en allerlei samenwerkingsverbanden.

 

Datum:     Vrijdag 30 oktober 2020     09.00h - 12.30h

                  Prijs: 110 euro pp incl. syllabus, water, thee, koffie en versnapering

                  Vroegboekkorting: als je inschrijft voor 15 oktober 2020 betaal je 95 euro pp

 

 

 

GEWELDLOOS EN VERBINDEN COMMUNICEREN

 

Er zit vaak ruis op onze communicatielijnen. Je leert die helder te krijgen, door respectvol te zeggen wat je nodig hebt, waarom iets niet werkt voor jou.  En dit zonder in verwijten te vallen.  In deze workshop leer je niet alleen af te stemmen op de behoeftes en noden van anderen, maar ook op die van jezelf. Je leert empathisch luisteren naar anderen en zet hen aan om dat ook voor jou te doen. Dit heeft invloed op al je relaties en verbetert ze onmiddellijk.

 

Datum:    Zaterdag 5 december 2020       09.30h - 16.30h

                 Prijs: 220 euro pp incl. syllabus, water, thee, koffie en een lichte lunch

                 Vroegboekkorting: als je inschrijft voor 27 november 2020 betaal je 195 euro pp

 

 

EFFICIENT SAMENWERKEN 

 

Samenwerken, op een succesvolle manier omgaan met elkaar.  We krijgen er allemaal mee te maken in verschillende vormen en dit zowel op het werk als in de privé.  Een eerder autoritaire baas, discussies met je kinderen of partner, .... Met deze workshop rijken we je kapstokken aan waardoor je leert hoe je de samenwerking met anderen kan bevorderen en hoe je efficiënt vergadert. 

 

Datum:    Zaterdag 12 december 2020       09.30h - 16.30h

                 Prijs: 220 euro pp incl. syllabus, water, thee, koffie en een lichte lunch

                 Vroegboekkorting: als je inschrijft voor 27 november 2020 betaal je 195 euro pp

 

 

VEERKRACHT 

 

Onze maatschappij vraagt heel wat van ons.  Er zijn veel veranderingen op korte tijd: technologische ontwikkelingen, pandemieën, economische schommelingen…, De ene persoon kan er beter mee om dan de andere.  Dit heeft alles te maken met veerkracht en hoe je met stress en moeilijkheden omgaat.Tijdens deze workshop leer je hoe je deze vergroot en dagelijks toepast.

 

Datum:     Vrijdag 18 december 2020       09.00h - 12.30h

                  Prijs: 110 euro pp incl. syllabus, water, thee, koffie en versnapering

                  Vroegboekkorting: als je inschrijft voor 4 december 2020 betaal je 95 euro pp

 

 

 

Docenten Ilona Becks (bedrijfspsychologe) en Inge Becks (communicatieadviseur) komen zelf uit het bedrijfsleven en hebben ervaring met wat er allemaal mis kan lopen. Zij leren je hoe je hier praktisch kan op inspelen.

 

Onze workshops zijn corona-proof.  We werken in kleine groepjes en behouden hierbij voldoende afstand. De workshops gaan door vanaf 6 inschrijvingen.