Ruth-421-2.jpg

Loopbaancoach

Ilona °1971

Je goed voelen op je werk.  Een job die je goesting en werkplezier geeft.  Wie wil dat niet?  Helaas is dat niet altijd het geval.  Dan kan loopbaanbegeleiding soelaas bieden.

Ik help je inzicht te krijgen in je huidige werksituatie en in de knelpunten die je ervaart. Mijn focus ligt op talent en ik vertrek van je sterktes. Ik sta stil bij wie je bent, waar je voor staat en wat je nodig hebt om je energiek te voelen in je werk. Iedereen is uniek en als ik er in slaag om mensen op weg te helpen om  dit buitengewone geheel van talenten en competenties te laten floreren, dan is mijn missie geslaagd. 

Ik luister naar jouw verhaal en geef begeleiding op maat. Met mijn jarenlange ervaring help ik je op weg naar de job en de organisatie die bij je past.

Ik help je bij volgende vragen:    

  • Past mijn job (nog) bij mij?

  • Wat wil ik, wat kan ik en hoe kan ik deze talenten/capaciteiten beter benutten in mijn job?

  • Wat maakt me gelukkig in mijn job?  Wat heb ik hiervoor nodig?

  • Wat wil ik uit een job halen?  

  • Wat is mijn passie en hoe kan ik die bezieling ervaren in mijn job?

  • Ik heb het gevoel dat ik iets anders wil proberen maar weet niet goed wat bij me past?

  • Welke stappen kan ik nemen om te gaan voor mijn droomjob?

  • Hoe kan ik evenwicht vinden tussen mijn job en mijn privéleven?

  • Hoe kan ik omgaan met mijn hoogsensitiviteit op het werk en het inzetten als een positieve meerwaarde?

Tarieven:

Ik ben een erkend als loopbaancoach en werk ook met loopbaancheques. Heb je min. 7 jaar werkervaring dan heb je recht op 2 loopbaancheques aan 40 euro per cheque.  Je ontvangt 4 uur begeleiding voor de 1e cheque en 3 uur voor de 2e cheque. Heb je nog geen 7 jaar werkervaring? Of heb je geen loopbaancheques meer? Geen probleem. Ik help je verder en bied je loopbaanbegeleiding op maat.

Wie ben ik? 

Mensen gelukkig zien op het werk en daartoe zelf een bijdrage leveren, houdt me al geruime tijd bezig. Het begon met mijn studie bedrijfspsychologie en mijn stage in het UZ Gasthuisberg waar ik geïntroduceerd werd in de wereld van Human Resources.  Door mijn 20 jaar ervaring kwam ik tot het besef dat ik gepassioneerd ben door alles wat te maken heeft met HR. Het leerde me tevens dat ik ook de juiste vaardigheden heb om te kunnen zorgen voor gelukkige werknemers en werkgevers.

Ik probeer steeds om mens en bedrijf op elkaar af te stemmen. Voor mij is het simpel: zet de juiste mens op de juiste plaats en het zorgt voor een schitterende uitkomst, zowel voor het bedrijf als voor de medewerker. Ik heb mooie resultaten bereikt:  een slecht functionerend team omturnen tot een optimale samenwerking, jonge mensen een juiste studiekeuze laten maken, mensen in de juiste job terecht laten komen...  Dit triggerde mij om er nog meer uit te halen en als zelfstandige loopbaancoach mijn eigen koers te varen. Mensen op weg helpen, hen begeleiden en inzichten bijbrengen met een gelukkig en voldaan gevoel tot gevolg. Daar blijf ik voor gaan!

Loopbaancoach

Master in de arbeids- en organisatiepsychologie

Master in de sociale en culturele antropologie

 

Erkenningsnummer psychologencommissie 712119212

 

Contactgegegevens

0476 52 72 53 - ilona@praktijkamalgaam.be  (mocht je geen antwoord ontvangen, kijk dan zeker ook je spam na aub)