portret 002.jpg

Relatietherapie

Individuele therapie bij relatieproblemen

Kristel °1969

Vanuit mijn arts zijn heeft de bijzondere dynamiek van het genezingsproces met al haar aspecten me altijd sterk geboeid gehouden en heb ik me hierin verder blijven verdiepen.

Mijn holistische visie heeft me geïnspireerd om verschillende opleidingen te volgen waaronder Mindfulness, Craniosacraal therapie en Tantratraining. Momenteel volg ik de 4-jarige opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Educatieve Academie te Antwerpen. Ik combineer deze met de jaaropleiding Integratieve Koppeltherapie. 

Binnen elke relatie koestert elke partner het verlangen om begrepen, gezien en geliefd te worden door de ander. Om moeilijke dialogen aan te gaan en om andere zienswijzen te kunnen aanvaarden is er verbinding nodig tussen gesprekspartners.

In mijn therapie geef ik ruimte aan emoties en spanningen zodat deze kunnen bestaan zonder ze te veroordelen. Binnen deze veilige omgeving werken we toe naar het herstellen van vertrouwen en het helen van kwetsuren zodat er van daaruit terug beweging kan ontstaan en de verbinding in de relatie geheeld kan worden.

Je kan bij mij terecht:

als koppel voor relatietherapie

als individuele volwassene met relatieproblemen 

Tarieven:

Het tarief van een sessie relatietherapie bedraagt 90 euro voor 90 min.

Het tarief van een sessie individuele therapie bedraagt 60 euro voor 60 min.

Wie ben ik? 

Al van jongs af raakte ik intens geïnteresseerd in alles wat met gezondheid te maken heeft. Mijn interesse in het menselijk lichaam heeft mij de keuze doen maken voor de studie geneeskunde. Daarbij wou ik de meest brede kijk als arts behouden en ben ik me verder gaan specialiseren in de huisartsgeneeskunde. Ik werkte aanvankelijk als huisarts en als arts voor het CLB en Kind & Gezin. Maar mijn interesse in psychotherapie en in het bijzonder relatietherapie werd gewekt. In relatie ligt de grootste kans om als mens te groeien. Het is intens en vraagt soms ondersteuning. Al heel jong was ik in mijn leefomgeving de bemiddelaar, de verzoener door vanuit een oprechte nieuwsgierigheid te luisteren en in een onbevangen open houding aanwezig te zijn. Met deze kwaliteiten wil ik koppels graag verwelkomen in hun traject naar vernieuwde verbinding.

Relatietherapeut​ i.o.

Integratieve Psychotherapeut i.o. 

Huisarts

Jeugdgezondheidszorgarts

Lid van de Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (VVTIV)

Contactgegevens:

0474 82 70 64  – kristel@praktijkamalgaam.be   (mocht je geen antwoord ontvangen kijk dan zeker ook je spam na aub)

"Shoot for the moon. Even if you miss, you'll land among the stars.”
Norman Vincent Peale