MINDFULNESS bij PRAKTIJK AMALGAAM​

De Mindfulness training wordt gegeven door Geert Vancoppenolle.

Met 8 weken mindfulness training leer je beter om te gaan met wat het leven brengt.  Je krijgt vaardigheden om minder snel meegesleurd te worden door intense emoties, gedachten, pijn of stress zodat je meer kan genieten in het hier en nu. Zo leer je voor jezelf te zorgen en ontwikkel je een vorm van mildheid en acceptatie die je toelaat keuzes te maken vanuit wie je bent en vanuit je eigen waarden.

MINDFULNESS TRAINING VOOR VOLWASSENEN

            

De mindfulness training start op zaterdag 2 oktober 2021 en gaat door elke zaterdag van 9h tot 12h, gedurende 8 weken behalve tijdens de herfstvakantie. Lesdagen zijn dus: 2, 9, 16, 23, 30 oktober, 20, 27 november en 4 december2021.

Door de Corona maatregelen werken wij in kleine groepjes zodat de afstand kan gewaarborgd worden. De ruimte wordt goed verlucht en er is desinfecterende gel ter plaatse. 

Prijs: 290 euro 

Inbegrepen in de prijs: 8 trainingen van 3 uur, Mindfulness Werkboek "Krachtig en gelukkig leven in het nu" van David Dewulf, 27 digitale audiobestanden om thuis te oefenen, syllabus op papier en het e-book 'Life sucks. Why?' van Geert.

 

Inschrijven kan rechtstreeks bij Geert: geert@praktijkamalgaam.be of 0478 53 21 99 of via het inschrijvingsformulier hieronder:

Aanmeldingsformulier Mindfulness

Mindfulness