de praktijk

In de rust van dit huis, gelegen in het groen en gemakkelijk te bereiken via een discrete toegang, wil Praktijk Amalgaam therapie bieden aan volwassenen, koppels, gezinnen, adolescenten en kinderen. Onze psychotherapeuten volgden na hun masteropleiding een bijkomende erkende psychotherapie opleiding. Aangevuld met bijscholingen en ervaringen geeft dit garantie op professionele begeleiding. Om de kwaliteit in onze praktijk te waarborgen volgt ons team maandelijks groepssupervisie.

Een job die bij je past, draagt bij tot je geluk en je gezondheid. Daarom kan je bij ons ook terecht voor loopbaancoaching.

Wie op zoek is naar een goede studiemethode voor zijn kind of zich zorgen maakt over leermoeheid, faalangst of stress kan bij ons terecht voor studiebegeleiding.

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Daarom willen we iedereen die nood heeft aan een aangepast en gezond voedingsadvies bijstaan.

Je kan in onze praktijk eveneens op regelmatige basis terecht voor yoga en mindfulness training. 

Kinderen, en in het bijzonder hoogsensitieve kinderen, kunnen bij ons kinderyoga volgen in groepjes of op individuele basis, waarbij aandacht wordt geschonken aan hun  persoonlijke noden. 

Tijdens de schoolvakanties voorzien we kinderkampjes waarin therapie en yoga wordt gegeven.

Ook jongeren kunnen thema-reeksen volgen tijdens de schoolvakanties.

Door een mooie samenwerking tussen deze verschillende disciplines willen onze therapeuten zich volledig afstemmen op jou en je hulpvraag. 

-9222047777440895061_IMG_1280.JPG